Werknemers

Werknemers als bouwstenen voor een solide bedrijf.

Zoek je een nieuwe uitdaging, een stapje hogerop of wil je juist een tandje terug? Gedurende jouw arbeidsjaren veranderen zowel jij als de arbeidsmarkt/economie voortdurend. Jij hebt steeds meer te bieden en de vraag in de markt is vaak een golfbeweging.

Wij hebben onze vacatures bij verschillende vacaturebanken online staan. Daarnaast kan het zijn dat wij op verzoek van de opdrachtgever de vacature niet plaatsen en enkel zelf kandidaten benaderen.

Mogelijkheden

Open sollicitatie
Stuur ons een mail met jouw CV. Beschrijf goed wat je zoekt en waarom juist dat.

Inschrijving / intakegesprek
Wij werken niet met inschrijvingen of intakegesprekken. Wij zijn van mening dat dit op voorhand in veel gevallen voor beide partijen veel tijd kost en weinig oplevert.

Reageren op een vacature via een vacaturebank
In het geval van een vacature bij een vacaturebank kun je op de link klikken of Info@qompanycare.nl mailen onder vermelding van de vacature titel.

Reageren op een vacature van Werk.nl:
Reageer je via werk.nl dan verzoeken wij jou niet op de link te klikken, maar ons persoonlijk te mailen met als onderwerp de vacaturenaam. Voeg een brief toe met jouw motivatie waarom jij geschikt bent en aansluitend natuurlijk jouw CV met duidelijke NAW gegevens.Hierdoor onderscheid je je iets meer en is het persoonlijker.

Uiteraard staat het je vrij jouw cv te mailen met de vraag of er concrete mogelijkheden zijn. Niet alle vacatures staan online.

Sollicitatie-advies
Hebt u vragen over jouw situatie of loop je vast, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen, wellicht dat wij je handvaten kunnen geven en met je mee kunnen denken.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in D:\www\qompanycare.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in D:\www\qompanycare.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.