Werknemers

Werknemers als bouwstenen voor een solide bedrijf.

Zoek je een nieuwe uitdaging, een stapje hogerop of wil je juist een tandje terug? Gedurende jouw arbeidsjaren veranderen zowel jij als de arbeidsmarkt/economie voordurend. Jij hebt steeds meer te bieden en de vraag in de markt blijft een golfbeweging.

Wij hebben onze vacatures bij verschillende vacaturebanken online staan. Daarnaast kan het zijn dat wij op verzoek van de opdrachtgever de vacature niet plaatsen en enkel zelf kandidaten benaderen.

Mogelijkheden:

Reageren op een vacature via een vacaturebank:
In het geval van vacaturebanken en deze site kun je op de link klikken of Info@qompanycare mailen onder vermelding van de vacaturenaam.

Reageren op een vacature van Werk.nl:
Reageer je via werk.nl dan verzoeken wij jou met klem niet op de link te klikken, maar ons persoonlijk te mailen met als onderwerp de vacaturenaam. Voeg een brief toe met jouw motivatie waarom jij geschikt bent en aansluitend natuurlijk jouw CV met duidelijke NAW gegevens.

Open sollicitatie:
Stuur ons een mail met uw CV. Beschrijf goed wat u zoekt en waarom juist dat.

Inschrijving / intakegesprek:
Wij werken officieel niet met inschrijvingen en intakegesprekken. Wij zijn van mening dat dit op voorhand in veel gevallen voor beide partijen veel tijd kost en weinig oplevert omdat er op dit moment veel werkzoekenden zijn en weinig vacatures. Liever zien we dat u reageert op een vacature waarin u zichzelf herkend.

Uiteraard staat het u vrij uw cv te mailen met de vraag of er concrete mogelijkheden zijn. Niet alle vacatures staan online.

Advies solliciteren:
Hebt u vragen over uw situatie of loop u vast dan kunt natuurlijk contact met ons opnemen, wellicht dat wij u handvaten kunnen geven en met u mee kunnen denken.

Interessante links en adviezen werknemers

  • De site waar iedereen zijn /haar cv achter kan laten. werk.nl.
  • Het beste advies is GEEN gebruik te maken van de button die de link vormt om direct te solliciteren. Noteer liever het e-mailadres en solliciteer persoonlijk. u komt dan op jouw eigen naam binnen in plaats van ‘afzender werk.nl’. Daarmee onderscheid u zich al van het gros die wel gebruik maken van een link. U hebt de mogelijkheid een mooie complete cv op te stellen en wordt niet beperkt in uw woord en functiekeuzes. U krijgt ook de mogelijkheid zelf een nette brief toe te voegen in de bijlage of als mail zelf te schrijven. Ook helpt het een pasfoto toe te voegen.
  • Gaat u toch voor de link ‘solliciteren’ van de vacature. Wees u ervan bewust hoe u zich profileert bij het bedrijf waar u solliciteert
  • Zijn uw NAW gegevens goed en duidelijk in beeld. Wij ontvangen soms anonieme cv’s. U kunt wel nagaan waar dan als eerste op geselecteerd wordt, mensen die bereikbaar zijn.
  • Zorg dat de oud- werkgevers goed beschreven zijn, het liefst met functie naam en verantwoordelijkheden. U laat zo zien dat je niets te verbergen hebt. En laat het niets te raden over.
  • Heeft u de opleidingen en cursussen toegevoegd?

Geef een reactie